0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Nieuw in verkoop: Pink Floyd Project presents Pink Floyd in De Kuip 1994

4 & 5 september 2024 | ROTTERDAM AHOY

Exact 30 jaar nadat het legendarische laatste concert van Pink Floyd in de Kuip plaatsvond, speelt Pink Floyd Project op 4 & 5 september 2024 exact dezelfde setlist als tijdens 'The Division Bell Tour' in de RTM Stage in Rotterdam Ahoy.
 
De fan pre-sale voor dit unieke jubileumconcert start nu, koop snel je Early Bird kaarten!

Koop hier kaarten voor Pink Floyd Project op 4 & 5 september 2024 in Ahoy

Op 4 & 5 september 1994 vonden de laatste concerten van Pink Floyd plaats op Nederlandse bodem. Deze avond in de Kuip was onderdeel van The Division Bell Tour, de laatste concerttour van de Engelse rockband. 
 
En nu 30 jaar later...
Hebben Pink Floyd Project en hun speciale gasten Gary Wallis en Durga McBroom, de percussionist en de achtergrondzangeres tijdens The Division Bell Tour, een show gecreëerd die zijn weerga niet kent. Technisch tot in perfectie met volledig quadrafonisch geluid, indrukwekkende lichtshow, lasers en special effects. Het voor Pink Floyd zo kenmerkende ronde projectiescherm met intrigerende visuals mag natuurlijk ook niet ontbreken!  
 
Met ‘Pink Floyd in De Kuip 1994’ wordt de memorabele avond van 30 jaar geleden in de schijnwerpers gezet, met dus exact dezelfde setlist zoals Pink Floyd die destijds uitvoerde. Dit is natuurlijk inclusief een integrale uitvoering van “The Dark Side Of The Moon”.
 
En dit alles vindt plaats in de RTM stage; een unieke state-of-art concertzaal in Ahoy. Een plek die voor Pink Floyd overigens ook geen onbekend terrein is, de band trad hier in de jaren '70 maar liefst vier keer op!