0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Over ons

De NTK is een officieel en landelijk bespreekbureau voor het bestellen van kaarten voor concerten, theater, shows en evenementen. Wij bieden een uitgebreide service aan iedereen die informatie zoekt over of kaarten wil kopen voor een voorstelling of evenement.


Weet waar je koopt!
De NTK is een direct en officieel verkoopkanaal, dat in opdracht van een producent of (evenementen-)organisator kaarten verkoopt. De NTK doet ook mee met de campagne 'Weet waar je koopt' en staat daar als officieel en erkend verkoopkanaal geregistreerd. In tegenstelling tot de niet-officiële verkoopskanalen betaal je bij ons dus nooit meer dan de officiële kaartprijs voor uw kaarten. Voor de gehele afhandeling van de reservering van je kaarten rekent de NTK servicekosten per ticket.

Werkwijze NTK
Om je een zo groot mogelijk aanbod te kunnen bieden, werken wij samen met diverse producenten en vele theaters. Dit resulteert in de volgende werkwijze:
 

  1. Hoofdverkoop: NTK verzorgt de complete (en vaak exclusieve) kaartverkoop en -afhandeling van kaarten.
  2. Contingentenverkoop: NTK bemiddelt ook in de kaartverkoop voor theaters en verkoopt kaarten mee in opdracht van de organisator of theater. Wij streven er naar op rij- en stoelnummer te kunnen verkopen, echter dat is niet voor alle theaters mogelijk. Als het verzenden van E-tickets niet mogelijk is sturen wij uiterlijk 1 week voorafgaand aan de voorstelling de kaarten per post naar het bij ons bekende adres.
  3. Online verbindingen: NTK kan direct voorstellingen in de systemen van Agora Theater, Chassé Breda, Deventer Schouwburg, Theater Figi, Oude- en Nieuwe Luxor Theater, Rijkswijkse Schouwburg, Remastered, Soldaat van Oranje, Stadsschouwburg Velsen, Theater Gooiland en Zwolse Theaters boeken.


De NTK bemiddelt altijd voor de organisatoren van de evenementen en is zelf niet de organisator van het evenement.
 

Hoe bestel ik kaarten
Je kunt bij ons op 2 manieren kaarten bestellen:

1. Via ons callcenter: 0900-9203 (€0,45pm)
7 dagen per week; 365 dagen per jaar
maandag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur

Bij telefonische bestellingen kun je betalen via overschrijving of creditcard. Ook is het mogelijk om jouw PODIUM cadeaukaart, VVV Giftcard, de Kunst en Cultuur Cadeaukaart of de papieren theaterbonnen te gebruiken bij een telefonische bestelling.

2. Via internet
Voor steeds meer voorstellingen kun je kaarten bestellen op www.ntk.nl, waardoor je dus 24 uur per dag en 7 dagen per week kaarten kunt bestellen.

Indien de mogelijkheid tot online kopen bestaat, staat achter de voorstelling in de speellijst 'bestel kaarten'. Na het bestellen van de kaarten ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Bij online kaarten kopen kun je betalen met iDeal, creditcard, Bancontact/MisterCash, de VVV Giftcard, de Kunst en Cultuur Cadeaukaart of de PODIUM Cadeaukaart.


Adres
Nationale Theaterkassa
Korte Geer 1
2611 CA Delft

Postbus 3162
2601 DD Delft