0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Verzilveren cadeaukaarten

Podium Cadeaukaart / Kunst & Cultuur Cadeaukaart / Bioscoopbon / VVV Giftcard


Verzilveren cadeaukaart bij de NTK
Ben je in het bezit van een Podium Cadeaukaart, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon of een VVV-Cadeaukaart? Dan zit je bij ons goed! Wij zijn acceptant van deze kaarten als betaalmiddel voor je theaterkaarten.

Wij accepteren zowel online als telefonisch eerder genoemde cadeaukaarten. Bij de betaling dien je aan te geven dat je gebruik wil maken van de Podium Cadeaukaart / Kunst & Cultuur Cadeaukaart / VVV Giftcard.
 


Vervolgens kom je in het betaalscherm waar wederom de optie om te betalen met de cadeaukaart wordt aangeboden. Na het invullen van de cadeaukaart gegevens wordt deze verzilverd.
 


Een eventueel resterend bedrag kun je na de verwerking van de kaart voldoen middels iDeal.

Papieren Theater & Concertbon
De voormalige Nationale Theater- & Concertbon (papieren theaterbon) kun je bij ons ook nog steeds gebruiken. Dit is echter alleen bij een telefonische reservering mogelijk.

Verkoop 'Via Theater'
Voor sommige producties en theaters linken wij af en toe door naar het theater zelf, als wij geen kaarten meer beschikbaar hebben. Het kan dan voorkomen dat het theater de cadeaukaart niet accepteert.

NTK is acceptant van de cadeaukaarten
LET OP: Wij zijn enkel acceptant van deze cadeaukaarten, heb je vragen over de cadeaukaart zelf? Dan verwijzen wij je graag door naar de uitgever van de cadeaukaart.