0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Disclaimer

Informatie op deze website
De NTK stelt deze website met zorg samen en streeft ernaar dat alle informatie op de website juist en volledig is. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen of technische storingen, kunnen echter voorkomen, waardoor De NTK de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens als data, beschikbaarheid en prijsinformatie niet kan garanderen. Daarbij kan informatie op deze site voorlopig en onder voorbehoud zijn. Wijzigingen zijn voorbehouden, aan de site kunnen geen rechten ontleend worden.

Functioneren van deze website
De NTK stelt alles in het werk om deze website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Hierbij spelen veel factoren voor De NTK een belangrijke rol, waaronder de afhankelijkheid van externe partijen. Als gevolg hiervan kunnen wij niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of naar behoren functioneert. De NTK vraagt je begrip hiervoor en wijst je erop dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van de website.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. De NTK geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Privacy
De NTK respecteert je privacy en garandeert dat je persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk worden behandeld. Wij hebben je gegevens nodig om contact op te kunnen nemen en te informeren. Of om je de nieuwsbrief toe te sturen, indien je hebt aangegeven deze te willen ontvangen. Wij stellen je gegevens niet beschikbaar aan derden. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt, en doen er alles aan om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Copyright
Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de NTK worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, waarbij de oorspronkelijke doelstelling of context schade wordt aangedaan.