0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Tribute To The Music Of Live Aid: 40th Anniversary

Op 13 juli 1985 vond het Live Aid concert plaats. Het grootste livemuziek evenement van het moment werd gelijktijdig gehouden in het Wembley Stadion in Londen en het JFK-stadion in Philadelphia. Bekend en geliefd bij de muziekliefhebber die in 1985 voor de TV zat gekluisterd maar ook bij de jongere generatie door de film Bohemian Rhapsody waar het volledige Queen concert te zien en te horen is.

Hits van Live Aid
In het avondvullende programma Tribute To The Music Of Live Aid speelt een unieke live band de grootste en bekendste hits van Live Aid. Van Mick Jagger, U2, Elton John, Phil Collins en Sting tot Tina Turner, David Bowie, The Who en Status Quo. Uiteraard zal Queen niet ontbreken! Vast onderdeel van de show is een optreden van Diva Turner (finalist The Tribute: Battle Of The Bands seizoen 2) en ook een speciale surprise tribute act! Deze wordt kort voor het optreden bekend gemaakt.

De artiesten nemen het publiek mee op een muzikale reis van herkenning maar delen ook eigen verhalen en herinneringen aan het unieke concert. Een muzikaal concert vol dynamiek en afwisseling – zowel visueel als muzikaal. 

Speeldata

mei 2025

  1. za 10 mei 2025 20:30
    de Basiliek, Veenendaal
    Bestel kaarten