0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Koffieconcert | Ruth Jacott Live met Band

 

Maandag 21 april 2025, op tweede paasdag geeft Ruth Jacott en Band een éénmalig concert. Het is een exclusief ochtendconcert met voorafgaand aan het concert voor iedereen een thee- en koffie arrangement met luxe gebak en meer. Het buffet gaat om 9.45 uur open en het concert begint om 11:00 uur.

PLATINA KAART:  bezoek de show inclusief een uitgebreid lunch buffet na afloop van het concert in het theaterrestaurant.
 Let op: hier zijn een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar.

Ruth Jacott behoeft eigenlijk geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land en is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Hits als Leun Op Mij, Hartslag en Altijd Dichtbij en Blijf Bij Mij volgden na haar doorbraak met Vrede tijdens het Eurovisie Songfestival in 1993.

Behalve gewaardeerd zangeres ontpopte Ruth zich ook tot het ware theater icoon dat ze nu is. Na vele theatertours met eigen repertoire, latin repertoire en odes aan haar muzikale heldinnen uit de soul en jazz, is Ruth Jacott opnieuw te zien in het AFAS Circustheater. Na het enorme succes van afgelopen 5 februari in een uitverkochte Circustheater is Ruth bijzonder blij en verheugd om opnieuw het podium van dit theater te betreden. Wat haar betreft; één van de mooiste theaters van Nederland. En ook nog eens voor een doel dat haar na aan het hart ligt, namelijk KWF Kankerbestrijding.

Reserveer snel uw kaarten want Ruth haar concerten zijn altijd héél snel uitverkocht!

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Speeldata

april 2025

  1. ma 21 april 2025 11:00
    AFAS Circustheater, Scheveningen
    Bestel kaarten