0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Mastreechter Staar | Kerstprogramma

Welkom bij het Kerstconcert van de Mastreechter Staar! We zijn ontzettend blij om u vanavond te mogen verwelkomen en we hebben een prachtige avond vol muzikale hoogtepunten voor u in petto. Dit jaar vieren we ons 140-jarig jubileum en we zijn zeer trots op deze mijlpaal. Maar ondanks onze lange geschiedenis voelen we ons nog steeds jong en energiek.

Ons programma van vanavond is zeer divers en we hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van traditionele kerstliederen, hedendaagse ballades en indrukwekkende stukken uit opera, musical en film. Ook hebben we enkele solisten uit ons eigen koor en een speciaal kerstoptreden voor u in petto.

Onze dirigent Hennie Ramaekers en pianist Michiel Ballhaus zijn meesters in hun vak en zullen u meenemen op een muzikale reis vol prachtige klanken en harmonieën. We nodigen u uit om samen met ons in de kerststemming te komen en te genieten van een avond vol muzikale verrassingen en emoties.

We zijn dankbaar dat we ons jubileum mogen vieren dankzij uw steun en we kijken uit naar vele jaren waarin we nog meer mooie muziek voor u mogen maken.

We wensen u en uw dierbaren een vreugdevolle kersttijd toe en laten we samen proosten op het leven en de muziek. Mastreechter Staar!

Speeldata

december 2024

  1. za 21 december 2024 20:00
    via theater
    Theater De Lampegiet, Veenendaal
    Bestel kaarten