0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

De Earring & ik

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het afscheidsconcert én met voorrang kaarten kopen voor het afscheidsconcert voor de Golden Earring?

Schrijf je nu in voor de pre-sale!


De een noemt het een afscheid, de ander een nationaal cadeau. Maar bovenal is het een uniek concert. Bijna duizend muzikanten spelen live een aantal Earring-songs in AHOY, Rotterdam. Een eenmalig concert door de fans, voor de band.

Golden Earring is immers voortijdig gestopt, want gitarist George Kooymans lijdt aan de ongeneeslijke ziekte ALS. Daardoor heeft de band geen afscheidsconcert kunnen geven voor de fans. En dus draaien we het om! Het concert wordt omlijst door een aantal bekende artiesten die ook Earring-songs spelen. Hun namen maken we binnenkort bekend via Facebook en de website van de Earring & ik. Volg ons om niets te missen. En, last but not least, Cesar, Rinus en Barry zijn ook bij het afscheidsconcert aanwezig. 

Over het concert en de fans wordt ook een documentaire gemaakt.

Vanwege de overweldigende reacties starten we alvast met een voorinschrijving. Zo kun je straks, als de datum van het concert bekend is en de ticketverkoop begint, met voorrang kaarten kopen. Mis dit nationale cadeau aan de Golden Earring niet en schrijf je nu in!

 

 

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.