0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Voorbeelden nieuwsbrieven NTK

Welke mailingen verstuurt de NTK maandelijks?

  • Sirene Sale (elke 1e maandag van de maand)
  • Maandelijkse nieuwsbrief (rond de 20e van elke maand)
  • Voorstellingsmails
  • Genremails
  • Unieke extra acties
  • Servicemails

Hoe vaak ontvang ik een NTK-nieuwsbrief?
In principe ontvang je minimaal 2 nieuwsbrieven per maand, te weten de Sirene Sale (elke 1e maandag van de maand) en de maandelijkse nieuwsbrief (rond de 20e van elke maand). De frequentie van de overige mails is afhankelijk van je voorkeuren. De voorstellingsmail en de mail met unieke extra acties worden gebaseerd op jouw interesse. Daarnaast geef je bij het inschrijven voor de nieuwsbrief aan welke genre(s) je voorkeur heeft. Aan de hand van deze voorkeuren kan het voorkomen dat je maandelijk 2 extra mails ontvangt. Wij streven ernaar niet meer dan 1 mail per week te versturen.

De servicemails staan los van onze overige mailingen. Deze servicemails worden voor sommige producties naar onze klanten gestuurd om extra informatie te sturen over het theaterbezoek. Het kan dan ook voorkomen dat je deze in dezelfde week ontvangt als een Sirene Sale of de Maandelijkse nieuwsbrief.

Sirene Sale
Elke eerste maandag van de maand om 12:00 uur ontvang je een Sirene Sale aanbieding. Hierbij wordt voor een periode van 24 uur (tot dinsdag 12:00 uur) elke 2e kaart gratis aangeboden voor een specifieke voorstelling.

Klik op de afbeelding voor een voorbeeld van een Sirene Sale mailing:
Voorbeeld Sirene Sale

Maandelijkse Nieuwsbrief
Rond de 20e van elke maand ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief. Hierin worden 5 producties uitgelicht welke voor jou relevant zijn aan de hand van je postcode. Van deze 5 producties is er altijd minimaal 1 gekoppeld aan een (kortings-)actie. Elke maand wordt er in deze nieuwsbrief ook een extraatje vergeven. Dit kan bijvoorbeeld een CD of DVD van een van onze voorstellingen zijn, maar ook vrijkaarten worden op regelmatige basis weggegeven.

Klik op de afbeelding voor een voorbeeld van een Maandelijkse Nieuwsbrief:
Voorbeeld Nieuwsbrief Maandelijks


Waar kan ik mij inschrijven voor de Nieuwsbrief?
Je kunt zich via deze link inschrijven voor de nieuwsbrief.