0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Virtuele Run voor het Babyhuis

De inschrijving is GESLOTEN! Mocht je je graag nog willen inzetten voor het Babyhuis, neem dan een kijkje op hun website www.het-babyhuis.nl voor de mogelijkheden!

Er zijn nog een handjevol Babyhuismedailles over. Mocht je deze nog willen, stuur dan een mailtje naar virtuelerunbabyhuis@gmail.com. Uiteraard wordt het volledige bedrag hiervoor overgemaakt naar het Babyhuis. OP=OP.

Iedereen bedankt voor het meedoen! Jullie zijn toppers!


 


Dit jaar organiseren wij de ‘Virtuele Run voor het Babyhuis’  ter ere van de opening van het 3e Babyhuis in Leiden.

Doe je ook mee? Schrijf je uiterlijk zaterdag 31 oktober in! Doe een activiteit naar keuze daarna op een eigen gewenst tijdstip, een zelf uitgekozen route en een zelf gekozen afstand. Deze afstand voldoe je hardlopen, wandelend, fietsend, paardrijdend, skeelerend, etc. Dat kies je zelf! Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, maar wees creatief! Daag jezelf een beetje uit. Deze activiteit mag ook ná 31 oktober plaatsvinden.

Inschrijven kost €14,50 voor volwassenen en €8,- voor kinderen, daarvoor ontvang je een unieke Babyhuismedaille, een digitaal startnummer en je maakt ook nog eens kans op te gekke prijzen!

Wil je liever alleen doneren? Klik dan op deze link (linkt nu door naar Het Babyhuis). Via onderstaande button gaat een donatie alleen tegelijk met een inschrijving. 

Schrijf je nu snel in via onderstaande button!

Schrijf je nu in (INSCHRIJVING IS GESLOTEN)Veelgestelde vragen

Wat is het Babyhuis?
Het Babyhuis geeft onderdak, begeleiding en waar nodig behandeling (hulp) aan moeders en hun baby’s wanneer het wenselijk is dat de zorg voor de baby tijdelijk overgenomen wordt. Opvang in het Babyhuis kenmerkt zich als een liefdevolle opvang in een warme omgeving waar respect is voor elkaar.

Het Babyhuis biedt een hulpprogramma dat aansluit op wat de moeder nodig heeft. De begeleiding in het Babyhuis maakt dat de ouder zich steviger voelt staan, zelfverzekerder wordt en meer kan genieten van het contact met haar baby. Het Babyhuis biedt tijdelijk ook plek voor de baby alleen, ouders zijn dan overdag wel intensief betrokken bij de verzorging van hun kindje. Het Babyhuis werkt aan een veilige toekomst voor moeder en kind.

Wil je meer weten over het Babyhuis? Neem dan een kijkje op de website!

Waarom organiseren jullie een Virtuele Run voor het Babyhuis?
Vorig jaar ontstond het fantastische hardloopevenement ‘42kinaday’ voor het Babyhuis! Helaas is het dit jaar in deze Coronatijd niet mogelijk om wederom zo’n te gek evenement te organiseren. Vandaar dat wij op de virtuele tour gaan!

Wanneer vind de Virtuele Run voor het Babyhuis plaats?
Je hebt tot en met 31 oktober 2020 de tijd om je activiteit te voltooien! Je kunt zelf het gewenste tijdstip, dag en route bepalen om je medaille te verdienen!

Wat kost de Virtuele Run voor het Babyhuis en wat zit er bij mijn inschrijving inbegrepen?
Deze virtuele run kost €14,50 per persoon. Je ontvangt hiervoor vooraf een digitaal startnummer, na afloop krijg je een unieke Babyhuismedaille thuisgestuurd en je maakt kans op te gekke prijzen! Ook steun je hiermee natuurlijk een heel mooi goed doel.

Wil je liever een persoonlijk startnummer met je naam erop? Stuur dan een mailtje naar virtuelerunbabyhuis@gmail.com. Dan sturen wij je deze toe!

Kinderen (t/m 16 jaar) kunnen zich inschrijven voor deze run! Zij betalen slechts €8,- per inschrijving. Ook zij ontvangen de unieke Babyhuismedaille. En zij ontvangen, in tegenstelling tot de inschrijving voor volwassenen, een digitaal startnummer per mail met hun eigen voornaam erop! Zorg er dus voor dat de naam goed wordt geschreven bij de inschrijving.

Hoeveel van mijn inschrijfgeld gaat naar het Babyhuis?
Minimaal €11,- van je inschrijfgeld gaat direct naar het Babyhuis (€6,- van de kinderprijs)! Na aftrek van de eventuele kosten gaat het restantbedrag uiteraard ook volledig naar het Babyhuis. Tijdens deze gehele periode blijven wij achter de schermen druk bezig met het regelen van sponsoren, ons doel is dan ook om uitiendelijk 100% van het inschrijfgeld over te maken naar het Babyhuis.

Moet ik de Virtuele Run voor het Babyhuis hardlopend afleggen?
Wij hebben deze virtuele run, zoals de naam al aangeeft, opgezet als hardloopevent. Maar het is niet verplicht! Als hardlopen niet haalbaar is mag je deze 'run' ook wandelend, fietsend, paardrijdend, skeelerend, etc. afleggen. Wees creatief en daag jezelf een beetje uit!

Welke afstand moet ik lopen?
Er zit geen vaste afstand aan deze run. Je bent vrij om elke afstand te lopen wat voor jou haalbaar is. Maar zoals al eerder gezegd, wees creatief en daag jezelf uit!

Kan ik deze run vanuit huis lopen?
Zeker! Dat is het mooie aan deze virtuele run. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je loopt. Je wordt dus niet op een specifieke plaats verwacht om jouw run uit te voeren.

Zit er een tijdslimiet aan deze run?
Nee, er zit geen tijdslimiet aan je run. Het maakt voor ons niet uit of je de 5 kilometer bijvoorbeeld aflegt in 20 minuten of in 45 minuten, of de halve marathon in 1:15 uur of in 3 uur. Voor ons is iedereen een topper! Het enige limiet is dat je je bewijsje uiterlijk vrijdag 11 september inlevert per mail.

Loop ik deze Virtuele Run alleen?
Wij raden je aan om zoveel mogelijk alleen te lopen of maximaal met zijn tweeën. Wil je liever met meer lopen? Zorg dan voor voldoende afstand tussen de lopers tijdens je run. Wij raden aan om dan ook de 1,5 meter afstand in acht te houden.

Hoe lever ik mijn prestatie in?
Je houdt zelf je gelopen afstand, route en tijd bij. Dit kan via bijvoorbeeld apps als Runkeeper, een Apple Watch, een FitBit, een hardloophorloge, noem het maar op. Maak hier een screenshot van en stuur je bewijs per mail naar virtuelerunbabyhuis@gmail.com.

Ontvang ik een medaille?
Zeker weten! Je ontvangt na je deelname een te gekke unieke Babyhuismedaille. Deze krijg je per post thuisgestuurd.

Wanneer ontvang ik mijn medaille?
De unieke Babyhuismedailles worden eind september bij ons verwacht. Op dat moment zullen wij meteen de eerste medailles toesturen. Na 30 september zal de levertijd van de medailles binnen 3 werkdagen liggen.

Wij hebben bewust de medailles niet voorafgaand aan de run besteld. Op deze manier hoeven wij niemand teleur te stellen en kunnen wij zoveel mogelijk inschrijvingen realiseren!

Ik las dat ik kans maak op leuke prijzen, hoe zit dat?
Onder de inschrijvers worden leuke prijzen verloot. Zo maak je onder andere kans op een unieke 42kinaday hardloopshirt, 2x4 vrijkaarten voor de Avonturenboerderij Molenwaard, het boek + werkboek van de YES-formule, 1 van de 10 boeken LIEF LIEVER LIEFDE van Barbara Muller, initiatiefnemer van het Babyhuis of een tegoedbon van €50,- te besteden bij de NTK voor een theatervoorstelling naar keuze!

Kan ik ook doneren zonder dat ik meeloop aan de Virtuele Run voor het Babyhuis?
Zeker weten! Dat zouden wij ook erg waarderen! Ons doel blijft natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Babyhuis. Je kunt via deze link apart doneren. Misschien heb je wel een vader, moeder, buurman, achternichtje of collega die niet zo heel sportief is maar wel graag een bijdrage zou willen doen voor het Babyhuis! Stuur de donatielink dan vooral door. Samen gaan wij voor een mooi bedrag!

Communiceren jullie ook de opbrengst voor het Babyhuis van deze run?
Uiteraard! Na afloop van de Virtuele run zullen het (voorlopige) bedrag voor het Babyhuis communiceren op o.a. onze social media kanalen.

Op welke manier kan ik jullie volgen?
Voor deze run hebben we een speciale Instagram- en Facebookpagina aangemaakt. Klik hier voor onze Instagrampagina en klik hier voor onze Facebookpagina. Zet je je ook op aanwezig bij ons Facebookevenement? De updates worden ook geplaatst op de Facebookpagina van Het Babyhuis en op de website van het Babyhuis.

Schrijf je nu in (INSCHRIJVING IS GESLOTEN)