0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

#ikkijkthuis

#ikkijkthuis


De komende tijd vind je hierover de leukste thuiskijktips!


Deel 14 #ikkijkthuis - The Soul Preacher

The Soul Preacher Unplugged

 

Alles komt goed! Vanuit die paasgedachte hebben The Legends The Soul Preacher gemaakt. Helaas hebben zij door de corona-crisis echter de gehele theatertour moeten annuleren.

Met de paasgedachte nog in het achterhoofd willen ze heel graag dat jullie de opzwepende soul show toch kunnen zien. Juist nu. Als een hart onder de riem. Op veilige afstand brengen ze de show naar jullie huiskamers. Beleef het live-optreden vanuit je luie stoel met The Soul Preacher! Bekijk het via deze link.
Deel 13 #ikkijkthuis - Turks Fruit
Turks Fruit


Speciaal voor tijdens deze periode heeft producent Hummelinck Stuurman de bejubelde theatervoorstelling Turks Fruit uit 2019 naar het beroemde boek van Jan Wolkers uit 1969 online gezet! Het is hét ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur.


Bekijk de theatervoorstelling Turks Fruit nu gratis op YouTube via deze link!Deel 12 #ikkijkthuis - Dirk Scheele
Op stap met Dirk Scheele bioscoopfilm


Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Op Pathé Thuis is de film te zien voor slechts €2,99.

Ook heeft Dirk Scheele een nieuwe serie 'Muziek maken met Dirk Scheele', gratis te bekijken op YouTube. Dagelijks om 10 uur is er een nieuwe video! Bekijk hier zijn YouTubepagina voor de video's.Deel 11 #ikkijkthuis - Sterrin - Reptielengek!
Sterrin Reptielengek


Normaal gesproken zou de Nederlandse Sterrin Smalbrugge nu langs de theaters gaan om kinderen alles te leren wat ze moeten weten over reptielen. Maar helaas is dit even niet mogelijk. Tot de tijd dat Sterrin weer terugkeert in het theater hebben wij een leuke kijktip! In 5 afleveringen op Videoland vertelt Sterrin in Reptielengek! zoveel mogelijk over reptielen. Welke soorten reptielen zijn er, wat eten ze en waar komen de dieren voor? In de afleveringen worden kinderen uitgedaagd om zelf de natuur in te trekken, waar zoveel te ontdekken valt.

Bekijk de afleveringen nu op Videoland. De eerste 14 dagen kijk je gratis! Klik hier om Reptielengek te bekijken.Deel 10 #ikkijkthuis - Marcella Wisbrun - De Bossa van Jobim
Marcella Wisbrun


Het afgelopen seizoen speelde Marcella Wisbrun met 'De Bossa van Jobim' in de Nederlandse theaters. ‘De Bossa van Jobim’ is een avond met muziek, poëzie, zwoele klanken en ontroering. Over opgroeien in twee landen, de liefde voor Nederland en Brazilië, kleinkunst en de Bossanova en de zoektocht naar wat ‘thuis’ is. Een ode aan het leven en aan de muziek, dát is De Bossa van Jobim.

Op zaterdag 14 december 2019 is er een live opname gemaakt in Theater de Speeldoos in Baarn. Deze registratie is vanaf nu gratis te bekijken via YouTube! Klik hier om de registratie te bekijken.Deel 9 #ikkijkthuis - De VERLEIDERS
De Verleiders


In de aankomende periode heb je de mogelijkheid om maar liefst 6(!) voorstellingen van de Verleiders gratis te bekijken. Het gaat om de voorstellingen 'Stikken en Slikken',  'De Casanova's van de Vastgoedfraude', 'Stem Kwijt', '#niksteverbergen', 'De val van een super-man' en 'Door de bank genomen'.

Alle voorstellingen kun je tot en met 28 april gratis bekijken. Dus wacht niet te lang! Klik hier om de voorstellingen te bekijken.Deel 8 #ikkijkthuis - Jon van Eerd's Harrieflix!
Jon van Eerd


Jon van Eerd heeft een ware 'Harrieflix'! Op deze pagina kun je eerdere voorstellingen van Jon van Eerd bekijken voor slechts €0,99 per voorstelling.

Zo kun je onder andere 'Harrie let op de kleintjes', 'Harrie Babba' en 'BonBon Fabriek' terugkijken via de website van Het Pretpakhuis.Deel 7 #ikkijkthuis - Tom's Magische Speelgoedwinkel
Tom's Magische Speelgoedwinkel


Bartho Braat, Maikel Nieuwenhuis, Marleen van der Loo en Jeroen Phaff spelen de hoofdrollen in de succesvolle familiemusical 'Toms Magische Speelgoedwinkel' van I&L Entertainment. Met hits als 'Speelgoed' en 'Cool om een superheld te zijn' is Toms Magische Speelgoedwinkel een heerlijke musical over echte superhelden!

Bekijk deze voorstelling nu gratis op YouTube via deze link.Deel 6 #ikkijkthuis - Edwin Evers Band - Mooi Zo!

Edwin Evers Band - Mooi Zo

Op 17 mei 2019 stond de Edwin Evers Band in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré met de voorstelling Mooi Zo! Een show vol herkenbare muziek uit meerdere decennia in verschillende uitvoeringen, met bijbehorende anekdotes en verhalen.

De Edwin Evers Band Theatershow 'Mooi zo!' bekijk je via Videoland. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Klik hier om de registratie te bekijken.


Deel 5 #ikkijkthuis - Ali B - Je Suis Ali
Ali B - Je Suis Ali

 

In Je Suis Ali gaat Ali B de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en zien we welke kant hij kiest. Is hij nog steeds een Marokkaan of is hij inmiddels een kaaskop geworden, zoals boze Marokkanen vinden dat hij is geworden.

Bekijk via Videoland de registratie van Je Suis Ali van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Klik hier om Je Suis Ali te bekijken.

 


Deel 4 #ikkijkthuis - De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin - Van Hoorne Entertainment

De afgelopen jaren heeft Van Hoorne Entertainment het wereldberoemde sprookje De Kleine Zeemeermin omgetoverd tot een succesvolle musical! Leuk voor jong en oud!

De Kleine Zeemeermin bekijk je via Videoland. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Later zullen wij nog meer shows delen die je kunt bekijken via Videoland. Klik hier om de Kleine Zeemeermin te bekijken.


Deel 3 #ikkijkthuis -  RUNDFUNK - Wachtstumschmerzen

RUNDFUNK - Wachstumsschmerzen

Het duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kamlthout en Yannick van de Velde, brengt het tv-programma Wachstumsschmerzen op de planken. Bekijk hier de tv-registratie van de voorstelling in de Leidse Schouwburg.

Wachstumsschmerzen bekijk je via NPO3.nl en kun je hier gratis bekijken.
 


Deel 2 #ikkijkthuis -  Eva Crutzen - Opslaan Als

Eva Crutzen

Cabaretière en actrice Eva Crutzen heeft haar succesvolle theaterprogramma 'Opslaan Als' omgebouwd tot een inventieve driedelige comedy. 

'Opslaan Als' bekijk je via NPO Start en kun je gratis bekijken. Klik hier om Opslaan Als te bekijken.Deel 1 #ikkijkthuis -  Alex Klaasen - Showponies 

Alex Klaasen - Showponies

Cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. 

Showponies bekijk je via NPO Start en kun je gratis bekijken. Klik hier om Showponies te bekijken.