0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

#ikkijkthuis

#ikkijkthuis


Hieronder vind je de leukste thuiskijktips!


#ikkijkthuis - Stefano Keizers

Stefano Keizers

 

Stefano Keizers is een mysterie. Deze Nederlandse cabaretier is veelvuldig op tv te zien en iedere keer lijkt hij een totaal ander persoon. Is hij in zijn dagelijks leven ook zo extravert en verschillend of is het een personage?

De mogelijke "ontmaskering" van Stefano Keizers gebeurt in aanloop naar zij tweede theatershow. De regisseur die dit heeft aangedurfd is Lavinia Aronson, een documentairemaker die vers van de BNNVARA Academy afkomt.

Lavinia Aronson krijgt voor dit project zelfs de sleutel van Stefano Keizers appartement om hem op elk moment van de dag te kunnen overvallen. Maar dat is slechts het begin van de wilde rit. Mijn naam is Stefano Keizers geeft je een glimps van de ziel van een kunstenaar en stelt de vraag: wat houdt het in om een kunstenaar te zijn?

Bekijk het via deze link.

 
#ikkijkthuis - LIESBETH, de Musical

LIESBETH de Musical

 

In theaterseizoen 2017 - 2018 bracht De Graaf & Cornelissen Entertainment LIESBETH - de musical naar de theaters, over het leven van Liesbeth List

Over LIESBETH de musical
Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een tijdelijk neerwaartse carrière en het verlies van inspirator Ramses Shaffy en haar grote liefde Rob.
Maar ze overwon en er was altijd nieuw en groot succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte was haar grootste ‘cadeau’.

Een musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel.

Bekijk het via deze link.

 
#ikkijkthuis - Op Hoop van Zegen - de Musical

Op Hoop van Zegen

 

Op Hoop van Zegen is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Sinds de première in 1900 is deze klassieker met enorm succes over de gehele wereld gespeeld. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje die man en zonen aan de zee verloor niemand onberoerd. Haar gevecht om te overleven te midden van sociale misstanden leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

De tweede musicalversie uit 2018-2019 liet zien dat Op Hoop van Zegen nog niets aan zeggingskracht heeft verloren. In een zorgvuldige bewerking met prachtige muziek en aangrijpende spel-scenes heeft de musical OP HOOP VAN ZEGEN velen wederom ontroert. Indrukwekkend, aangrijpend en eerlijk: theater van nu zoals Herman Heijermans het ooit heeft bedoeld.

Bekijk het via deze link.

 
#ikkijkthuis - VOLENDAM, de Musical

VOLENDAM, de Musical

 

VOLENDAM (uit theaterseizoen 2010-2011) is een ironische jukebox-musical geschreven door Niek Barendsen over het wereldberoemde dorp aan de dijk, met een glansrol van Metta Gramberg.

Een scherp verhaal over een beginnende Boyband, overdadig coke- en drankgebruik, voorkeur voor dubieuze politici en de verdeling van de inboedel na de scheiding van Jan en Yolante. En de Alkmaars-Volendamse rivaliteit : ‘Je kan nog beter een fout oorlogsverleden hebben dan uit Alkmaar komen’. Met alle tophits van BZN, The Cats, Jan Smit, Nick & Simon, De 3 J’s, Maribelle en Annie Schilder.

Bekijk het via deze link.#ikkijkthuis - The Soul Preacher

The Soul Preacher Unplugged

 

Alles komt goed! Vanuit die paasgedachte hebben The Legends The Soul Preacher gemaakt. Helaas hebben zij door de corona-crisis echter de gehele theatertour moeten annuleren.

Met de paasgedachte nog in het achterhoofd willen ze heel graag dat jullie de opzwepende soul show toch kunnen zien. Juist nu. Als een hart onder de riem. Op veilige afstand brengen ze de show naar jullie huiskamers. Beleef het live-optreden vanuit je luie stoel met The Soul Preacher! Bekijk het via deze link.
#ikkijkthuis - Turks Fruit
Turks Fruit


Speciaal voor tijdens deze periode heeft producent Hummelinck Stuurman de bejubelde theatervoorstelling Turks Fruit uit 2019 naar het beroemde boek van Jan Wolkers uit 1969 online gezet! Het is hét ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur.


Bekijk de theatervoorstelling Turks Fruit nu gratis op YouTube via deze link!#ikkijkthuis - Dirk Scheele
Op stap met Dirk Scheele bioscoopfilm


Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Op Pathé Thuis is de film te zien voor slechts €2,99.

Ook heeft Dirk Scheele een nieuwe serie 'Muziek maken met Dirk Scheele', gratis te bekijken op YouTube. Dagelijks om 10 uur is er een nieuwe video! Bekijk hier zijn YouTubepagina voor de video's.#ikkijkthuis - Sterrin - Reptielengek!
Sterrin Reptielengek


Normaal gesproken zou de Nederlandse Sterrin Smalbrugge nu langs de theaters gaan om kinderen alles te leren wat ze moeten weten over reptielen. Maar helaas is dit even niet mogelijk. Tot de tijd dat Sterrin weer terugkeert in het theater hebben wij een leuke kijktip! In 5 afleveringen op Videoland vertelt Sterrin in Reptielengek! zoveel mogelijk over reptielen. Welke soorten reptielen zijn er, wat eten ze en waar komen de dieren voor? In de afleveringen worden kinderen uitgedaagd om zelf de natuur in te trekken, waar zoveel te ontdekken valt.

Bekijk de afleveringen nu op Videoland. De eerste 14 dagen kijk je gratis! Klik hier om Reptielengek te bekijken.#ikkijkthuis - Marcella Wisbrun - De Bossa van Jobim
Marcella Wisbrun


Het afgelopen seizoen speelde Marcella Wisbrun met 'De Bossa van Jobim' in de Nederlandse theaters. ‘De Bossa van Jobim’ is een avond met muziek, poëzie, zwoele klanken en ontroering. Over opgroeien in twee landen, de liefde voor Nederland en Brazilië, kleinkunst en de Bossanova en de zoektocht naar wat ‘thuis’ is. Een ode aan het leven en aan de muziek, dát is De Bossa van Jobim.

Op zaterdag 14 december 2019 is er een live opname gemaakt in Theater de Speeldoos in Baarn. Deze registratie is vanaf nu gratis te bekijken via YouTube! Klik hier om de registratie te bekijken.

 

#ikkijkthuis - Edwin Evers Band - Mooi Zo!

Edwin Evers Band - Mooi Zo

Op 17 mei 2019 stond de Edwin Evers Band in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré met de voorstelling Mooi Zo! Een show vol herkenbare muziek uit meerdere decennia in verschillende uitvoeringen, met bijbehorende anekdotes en verhalen.

De Edwin Evers Band Theatershow 'Mooi zo!' bekijk je via Videoland. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Klik hier om de registratie te bekijken.


#ikkijkthuis - Ali B - Je Suis Ali
Ali B - Je Suis Ali

 

In Je Suis Ali gaat Ali B de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en zien we welke kant hij kiest. Is hij nog steeds een Marokkaan of is hij inmiddels een kaaskop geworden, zoals boze Marokkanen vinden dat hij is geworden.

Bekijk via Videoland de registratie van Je Suis Ali van Ali B in Koninklijk Theater Carré. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Klik hier om Je Suis Ali te bekijken.

 


#ikkijkthuis - De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin - Van Hoorne Entertainment

De afgelopen jaren heeft Van Hoorne Entertainment het wereldberoemde sprookje De Kleine Zeemeermin omgetoverd tot een succesvolle musical! Leuk voor jong en oud!

De Kleine Zeemeermin bekijk je via Videoland. Je kunt de eerste 14 dagen gratis kijken. Later zullen wij nog meer shows delen die je kunt bekijken via Videoland. Klik hier om de Kleine Zeemeermin te bekijken.


#ikkijkthuis -  RUNDFUNK - Wachtstumschmerzen

RUNDFUNK - Wachstumsschmerzen

Het duo Rundfunk, bestaande uit Tom van Kamlthout en Yannick van de Velde, brengt het tv-programma Wachstumsschmerzen op de planken. Bekijk hier de tv-registratie van de voorstelling in de Leidse Schouwburg.

Wachstumsschmerzen bekijk je via NPO3.nl en kun je hier gratis bekijken.
 


#ikkijkthuis -  Eva Crutzen - Opslaan Als

Eva Crutzen

Cabaretière en actrice Eva Crutzen heeft haar succesvolle theaterprogramma 'Opslaan Als' omgebouwd tot een inventieve driedelige comedy. 

'Opslaan Als' bekijk je via NPO Start en kun je gratis bekijken. Klik hier om Opslaan Als te bekijken.#ikkijkthuis -  Alex Klaasen - Showponies 

Alex Klaasen - Showponies

Cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. 

Showponies bekijk je via NPO Start en kun je gratis bekijken. Klik hier om Showponies te bekijken.