0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Verwacht: Welke producties spelen er in het aankomend theaterseizoen?

Verwacht: Welke producties spelen er in het aankomend theaterseizoen?

Het is zover! Na een bijzonder 1,5 jaar mogen wij nu aankondigen welke theatershows er vanaf september 2021 in de theaters te zien zullen zijn! Ben jij ook zo nieuwsgierig? Klik dan hier of kijk snel onder het kopje 'verwacht'. De komende tijd zal deze lijst verder uitgebreid worden met meer producties en voorstellingen! Zo kan de voorpret alvast een klein beetje beginnen.

Op dit moment zijn de speeldata grotendeels nog niet in de verkoop. De verwachting is dat richting eind juli de eerste theaters in de verkoop zijn! We raden je dan ook aan om af en toe onze website in de gaten te houden.

Ben je in het bezit van een Flex Ticket?
Wij hebben de vervaldatum van je Flex Ticket verlengd naar 1-6-2022. Zo heb je rustig de tijd om een geschikte voorstelling uit te zoeken. Heb je een geschikte voorstelling gevonden en wij hebben deze ook al in de verkoop? Je kunt bij de betaalmogelijkheden dan kiezen voor 'Gebruik NTK tegoedbon of Flex Ticket'. Uiteraard zijn wij ook dagelijks tussen 10:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereikbaar via 0900-9203 (€0,45 pm) of je kunt ons een mail sturen op info@ntk.nl.
 

Simone Kleinsma