0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Leer online gitaarspelen van Jaap Kwakman (3JS)!

Leer online gitaarspelen van Jaap Kwakman (3JS)!

We hebben te horen gekregen dat we nog éven moeten wachten tot we weer naar het theater mogen. Maar ook voelen wij dat het moment steeds dichterbij gaat komen! In de tussentijd hebben wij iets leuks voor je; Krijg online gitaarles van Jaap Kwakman (3JS)!

Jaap Kwakman leert jou gitaar spelen met zijn online gitaarlessen bij Sixstrings. Door de jarenlange ervaring van Jaap op podia, in studio's en als bevlogen gitaarleraar kan hij jou op een effectieve en goede manier gitaar leren spelen.

De beginnerscursus van Sixstrings is bedoeld voor beginnende gitaristen van alle leeftijden, want het is nooit te vroeg of te laat om meer muziek in je leven te brengen. Treed in de voetsporen van je muzikale idolen en speel deze zomer je eerste liedjes voor jouw eigen publiek!

Begin vandaag nog aan jouw gitaaravontuur samen met Jaap van de 3JS en schrijf je via www.sixstrings.nl in voor de cursus óf boek een gratis proefles!


Afgelopen week kwam RTL Boulevard ook nog even bij Jaap en zijn vrouw Jenny langs om te praten over de online gitaarlessen. Bekijk hieronder het item terug:

Jaap en Jenny bij RTL Boulevard