0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Queen of the Night

Whitney Houston's Greatest Hits

Bestel kaarten

"Queen of the Night - Whitney Houston's Greatest Hits" werpt een indrukwekkende, maar vooral ook respectvolle blik op Whitney Houston's tijdloze nalatenschap en een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem.

In deze voorstelling worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht, variërend van haar vroege successen zoals "I Wanna Dance with Somebody" en "How Will I Know" tot haar krachtige ballads zoals "I Will Always Love You" en "Greatest Love of All". De songs worden met passie en precisie vertolkt, waarbij onze ‘Queen of the Night’ Tjindjara, haar eigen interpretatie geeft en daarmee een eerbetoon aan Houston's onmiskenbare stijl brengt.

Hoge pieken diepe dalen.
Ondanks haar professionele succes, worstelde Whitney Houston met persoonlijke problemen. Ze had een tumultueuze relatie met haar echtgenoot Bobby Brown en kampte met verslaving aan drugs en alcohol. Haar stem werd minder krachtig en met minder indrukwekkend timbre als gevolg van haar verslavingen. Ook grote juridische kwesties en financiële perikelen zijn haar niet gespaard gebleven.

Vanuit deze achtergrond geeft ‘Queen of the Night’ een diepere betekenis aan de songs en het leven van deze legendarische zangeres die wereldwijd zowel vele muziekliefhebbers als muziekmakers inspireerde.

Naast de vocale prestaties van Tjindjara Metschendorp is de voorstelling behalve een dynamische muzikale invulling ook een visueel spektakel met state-of-the-art lichteffecten die het publiek betoveren en meeslepen in de wereld van Whitney Houston. De sfeer is toegankelijk, energiek en meeslepend, waarbij stilzitten niet hoeft en meezingen en meedansen mag….!

Speeldata

mei 2024

 1. di 21 mei 2024 20:15
  via theater
  Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
  Bestel kaarten
 2. wo 22 mei 2024 20:00
  via theater
  Zaantheater, Zaandam
  Bestel kaarten
 3. do 23 mei 2024 20:15
  via theater
  Kunstlinie Almere Flevoland, Almere
  Bestel kaarten
 4. vr 24 mei 2024 20:15
  via theater
  Theater De Lievekamp, Oss
  Bestel kaarten
 5. za 25 mei 2024 20:15
  via theater
  Theater De Stoep, Spijkenisse
  Bestel kaarten