0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

The Magical Music of Harry Potter live in concerts

De beste muziek uit alle Harry Potter films en een speciale gast uit de films!

Bestel kaarten

"Heksen, Toverstokken en Tovenaars": de beste liedjes en muziek uit alle Harry Potter films komen naar jouw stad - met een originele stergast uit de films en The Magical Film Orchestra & Choir!

Het programma bevat soundtracks van vijfvoudig Oscarwinnende componisten John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat en muziek uit "Harry Potter and the Cursed Child".

Onze publiekslieveling, een speciale gast uit de Harry Potter-films en het Harry Potter-universum, zal het concert onvergetelijk maken met allerlei plezier en goede humor - als populaire presentator spreekt hij over zijn ervaringen als acteur/actrice in Harry Potter, maar ook over vriendschap, avontuur en liefde in de gevaarlijke tovenaarswereld. Bezoekers kunnen verwachten betoverd te worden door geavanceerde licht- en lasertechnologie en een unieke geluidsdimensie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. De visuele en magische effecten zijn ingesteld om de harten van alle Harry Potter fans een beetje sneller te laten kloppen, terwijl ze naar het concert luisteren.

Speeldata

mei 2024

  1. zo 5 mei 2024 16:00
    Theater Amsterdam, Amsterdam
    Bestel kaarten
  2. zo 19 mei 2024 12:00
    MECC Maastricht, Maastricht
    Bestel kaarten