0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Weihnachtszauber der Volksmusik

Tijdens de “Weihnachtszauber der Volksmusik” hebben we enkel artiesten uitgenodigd die nog nooit volledig met de Kerst in Nederland waren.  Maar dat gaat nu veranderen!  Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven op een manier zoals je ze nog nooit gezien en gehoord hebt

Het is gelukt om Anita en Alexandra Hofmann – Die Geschwister Hofmann nog één keer met Kerst op te laten treden. De twee zusjes uit het Duitse Schwaben waren 5 jaar geleden gast, maar toen viel tijdens onze tournee Alexandra uit. Nu zijn ze er écht allebei en hebben een fenomenale Kerstshow meegebracht. Dat mag u natuurlijk niet missen!

Mario & Christoph gingen als duo verder nadat het legendarische Alpentrio Tirol ophield te bestaan. Maar de gouden stem van Alpentrio Tirol is en blijft Mario.  Samen met Christoph brengt hij de ultieme kerstsfeer naar ons land.

Die Fetzig’n aus dem Zillertal – Op dit moment één van de bekendste, populairste en meest geliefde muziekgroepen uit het beroemde Zillertal. Zij weten als geen ander hoe je Kerst viert in Tirol en dat gaan ze ons zeker laten beleven.

Speeldata

december 2022

  1. di 13 december 2022 20:00
    Schouwburg Amphion, Doetinchem
    Laatste kaarten
  2. do 15 december 2022 20:00 via theater
    Theaterhotel Almelo, Almelo
    Bestel kaarten