0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Weihnachtsfest der Volksmusik

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Bekend van Radio & TV

Bestel kaarten

Tijdens het 17de “Weihnachtsfest der Volksmusik” hebben we enkel artiesten uitgenodigd die nog nooit met de Kerst in Nederland waren. Maar dat gaat nu veranderen!  Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven op een manier zoals je ze nog nooit gezien en gehoord hebt.

Eindelijk is het gelukt om Oesch’s die Dritten met Kerst naar ons land te krijgen. Melanie Oesch en haar familie werden beroemd nadat ze in de Musikantenstadl op de Duitse televisie iedereen versteld deed staan met de Kukuksjodler, de snelste jodel ter wereld. De rest is geschiedenis. Sindsdien behoren ze tot de top van de Volksmusik in Europa en trekken ze overal uitverkochte zalen. Mario & Christoph gingen als duo verder nadat het legendarische Alpentrio Tirol ophield te bestaan. Maar de gouden stem van Alpentrio Tirol is en blijft Mario.  Samen met Christoph brengt hij de ultieme kerstsfeer naar ons land.

Speeldata

december 2020

 1. do 17 december 2020 20:00
  Schouwburg Amphion, Doetinchem
  Bestel kaarten
 2. vr 18 december 2020 20:00
  Theaterhotel Almelo, Almelo
  Bestel kaarten
 3. za 19 december 2020 20:00
  Theaterhotel De Oranjerie, Roermond
  Bestel kaarten