0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Voltage

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Markants Zinderende Zomer

Meer info

Het thema van de plaat It's About Time is eerlijk zijn, bij jezelf blijven en mooie verhalen vertellen. Dat wordt gelijk duidelijk bij het openingsnummer van het album. De tekst van The Last Time gaat over dat niemand je kan weerhouden om te doen wat je wil en hoe je dat wil. Wat dat betreft is It’s About Time bijna een conceptalbum over jezelf blijven en het pad blijven volgen dat je voor jezelf hebt uitgestippeld.

Het resultaat zijn elf eerlijke songs, zonder poespas, recht voor zijn raap. 'De songs gaan over hoe het voelt om de underdog te zijn en de struggles die je hebt als muzikant, zeker als je gitaarmuziek maakt. Ik vind het belangrijk dat dit soort muziek overeind blijft, hoe moeilijk het ook is. Dit is de muziek waar ik ooit verliefd op ben geworden, muziek die spreekt vanuit het hart. Eerlijker dan deze plaat wordt het niet!', aldus Dave.

Speeldata

augustus 2020

  1. vr 14 augustus 2020 21:00
    Theater Markant, Uden
    Meer info