0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Titus & Fien

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. geïnformeerd. Ook zijn wij nu in contact met de betreffende theaters en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure nemen wij wederom contact op met de kaartkopers.

Zomershow

Bestel kaarten

Al bijna 10 jaar zijn Titus en Fien te zien in de Nederlandse theaters en spelen ze in diverse sprookjesvoorstellingen als Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical en Doornroosje De Musical. Maar, nu is het tijd voor het immens populaire tovenaarsduo om samen het theater in te gaan.

In de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ gaan de twee tovenaars de revue terugbrengen, en wel voor kinderen! In diverse sketches zijn Titus en Fien druk bezig met de voorbereiding op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar bij alles gooit Titus op een grappige manier weer roet in het eten! Compleet met showballet en liveband zetten Titus en Fien de RAI op z’n kop! Kom jij meelachen en -feesten?

Speeldata

juni 2020

 1. zo 28 juni 2020 13:00
  Theater De Lievekamp, Oss
  Bestel kaarten

juli 2020

 1. za 11 juli 2020 11:00
  RAI Theater, Amsterdam
  Dresscode: Groen & Gek
  Bestel kaarten
 2. za 11 juli 2020 15:00
  RAI Theater, Amsterdam
  Dresscode: Groen & Gek
  Bestel kaarten