0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

The Tribute Weekend Elvis

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Almelo

Bestel kaarten

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je in Almelo zijn. Op 11 en 12 november verandert het van der Valk theaterhotel een weekend lang in het ‘heartbreak hotel’. De allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll.

En hoe! Maar liefst 4 keer verschijnt The King springlevend op het podium van het van der Valk theaterhotel. Bijvoorbeeld in de huid van de jongste Europees kampioen Elvis Tribute Artist ooit; Emilio Santoro uit Engeland die in augustus zal meedingen voor de titel ‘de beste van de wereld’ op heilige grond van Graceland zelf. Maar ook wereldkampioen en winnaar van in totaal 5 grote titels Ben Thompson (Engeland), swingt zijn pelvis als Elvis. En wat te denken van Europees en wereldkampioen Gordon Davis (Malta) en multi-award winner Ciaran Houlihan uit Ierland, die beiden Elvis’ onsterfelijkheid bewijzen. Je bent getuige van een unieke show, want het is de enige keer dat zo’n complete formatie naar Nederland komt.

Alle acts worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills en Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld. Tijdens het hele weekend neemt presentator Ramon Boekel je mee op een muzikale tijdreis langs de Elvis vertolkingen van de jaren 50 tot de jaren 70.

Speeldata

november 2022

  1. vr 11 november 2022 20:00
    Theaterhotel Almelo, Almelo
    Bestel kaarten
  2. za 12 november 2022 20:00
    Theaterhotel Almelo, Almelo
    Bestel kaarten