0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

Bestel kaarten

De battle wie nou de grootste band ooit was krijgt natuurlijk een vervolg na de succesvolle eerste tournee. Koopt u uw kaart voor het Stones, Beatles of het neutrale vak?

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam.

In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater!

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatlesnummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Verder:  Emanuelle Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Speeldata

november 2023

  1. vr 10 november 2023 20:15 via theater
    Bouw & Infra Park, Harderwijk
    Bestel kaarten