0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

The Ruggeds

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Decypher

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

In Decypher ontcijferen 4 dansers van Breakdance collectief The Ruggeds, allemaal in een eigen chapter, de betekenis achter een getal. Kijk hoe 4 makers van 1 crew die sinds 2005 samen zijn, ieder hun creativiteit de vrije loop laten en een eigen pad kiezen op zoek naar iets groots achter iets ogenschijnlijk minimaals. Het resultaat: 4 losse verhalen gebundeld via film, die de kijker meeslepen in de ontrafeling van de verschillende cijfers. Er rest nog maar 1 ding: zet het verstand op 0 en laat je door deze vooruitstrevende groep, met behulp van dans, acrobatiek en muziek uit je stoel blazen.

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.