0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

The Dutch tribute to Beth Hart

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Markants Zinderende Zomer

Meer info

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres met een geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet. 

Laat je onderdompelen in een mix van de bekende en minder bekende nummers van Beth Hart: emotionele blues, stevige rock, zoete ballads en catchy jazz. Maar ook songs van haar idolen die Beth zelf ook gecoverd heeft zoals Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw. Kortom, ook herkenbaar voor publiek dat Beth nog niet zo goed kent.
Hou je van Beth Hart, dan hou je van Delicious Surprise!

Delicious Surprise is:
Linda Broekhoven: vocals
Ben van Gerven: drums, backing vocals
Arjon Valk: bass, backing vocals
Frankie van Beek: guitars
Jur Smits: keyboards, guitar

Speeldata

augustus 2020

  1. za 15 augustus 2020 21:00
    Theater Markant, Uden
    Meer info