0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Suzan & Freek

in het SCALA Theater

Let op; de concerten van Suzan & Freek gaan op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari in verband met de coronamaatregelen niet door. Er volgt spoedig een nieuwe datum. Lees meer op onze coronapagina.

Suzan & Freek geven drie concerten in Scala Theater in Jaarbeurs Utrecht. Omp deze dagen staan ze op het podium van dit speciaal gebouwde theater dat is ingericht op de 1,5 meter samenleving. 

“We hebben hier ontzettend veel zin in, want wat hebben we het optreden gemist. We gaan zowel nummers van ons debuutalbum spelen, nieuwe nummers én liedjes uit Beste Zangers. We kunnen haast niet wachten!” aldus Suzan & Freek.

In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Award voor hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’. Dat album behaalde binnen enkele maanden de platina status. De singles ‘Deze Is Voor Mij’, ‘Blauwe Dag’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Als Het Avond Is’ bereikten allemaal hoge noteringen in de hitlijsten. Momenteel hebben ze samen met Snelle het liedje ‘De Overkant’ uit dat hoog in de Top 40 staat. Suzan & Freek zijn vanaf morgen te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1.

Duur voorstelling: 90 minuten

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.