0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

105e Sterren aan Zee concert: De Bevers Dichtbij

Van succesvolle reallife soap naar het theater. Op het succes van De Bevers staat geen maat, maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter onder blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Met de nominatie voor de Gouden Televizier Ring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Van optredens tijdens Holland Zingt Hazes tot aan een gastrol in The Passion en zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in Rotterdam Ahoy. 

De Bevers LIVE: twee avonden waar het leven van de mannen centraal staat en anderzijds we kunnen genieten van een concert waar het levenslied centraal maar ook diverse gast artiesten acte de precense zullen gaan geven. Met verschillende bekende artiesten en nummers uit John zijn meeslepende repertoire belooft het één groot spektakel te worden! Van een ode aan zijn eigen grote helden, tot aan zijn eigen hits 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht', 'Wanneer, Wanneer, Wanneer', 'Ik Ga Leven' en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit grote meezingfeest!

Speeldata

april 2024

  1. ma 1 april 2024 20:30
    AFAS Circustheater, Scheveningen
    Bestel kaarten