0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

93e Sterren aan Zee concert: QUEEN the Music

Een wereldshow!

Bestel kaarten

Op maandag 25 mei aanstaande komt de grote wereldshow QUEEN The Music naar Scheveningen! Alle legendarische liedjes van Queen worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud.

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. QUEEN The Music zingen alle grote wereldhits op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Queen dit ooit zong. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend en geven unaniem de maximale 5 sterren!

In de theatershow QUEEN The Music, staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele concert boordevol energie en hoogtepunten!

Speeldata

mei 2020

  1. ma 25 mei 2020 20:00
    AFAS Circustheater, Scheveningen
    Bestel kaarten