0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Sinterklaasconcert

De Sint komt! De echte Sint komt! Geen enkel kind gaat deze dag zonder een cadeautje naar huis. Vrijdag 4 december komt er het eerste concert van de serie Nieuw Podium Klassiek Almere. Dit is, natuurlijk, een Sinterklaasconcert geworden.

Het concert wordt uitgevoerd door de Russisch-Nederlandse sopraan Elnara Muermans, die niet alleen solo optredens geeft in de meest vooraanstaande zalen in Nederland en Rusland (denk aan het Nationale Opera in Amsterdam en het Klemlinpaleis in Moskou). Elnara treedt op samen met haar kinderkoor 'Grandi piccoli' die zij 7 jaar geleden in Almere heeft opgericht. Onder haar leiding zingen jonge Almerse talenten met de juiste zangtechniek leuke hits in verschillende talen zoals: Nederlands, Engels, Italiaans en zelfs Russisch! 

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen in de zaal te krijgen: voor kinderen kost het ticket slechts €5, inclusief cadeautje.

Goed nieuws voor de klassieke muziekliefhebbers, die zo lang geen concerten hebben mogen en/of kunnen bezoeken. Want Nieuw Podium Klassiek Almere gaat weer open! Wij willen een positief geluid in deze onbeschrijfelijke tijden laten horen.

16:30 — 17:30 concert 1
19:30 — 20:30 concert 2

Speeldata

december 2020

  1. vr 4 december 2020 16:30
    De Wegwijzer, Almere-Buiten
    Bestel kaarten
  2. vr 4 december 2020 19:30
    De Wegwijzer, Almere-Buiten
    Bestel kaarten