0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Silent Comedy

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

de hit van Lowlands

Op dit moment is de speellijst voor het nieuwe seizoen nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Tijdens deze kruising tussen De Lama’s, Lucky TV Live en Silent Disco zit achterover leunen er niet in! Silent Comedy is dé nieuwe rete-grappige theaterervaring, die je niet wilt missen!

Deze unieke avond uit begint direct bij binnenkomst, als je een koptelefoon op je oren krijgt met twee kanalen om tussen te switchen. En geloof ons, switchen wil je, want stel je voor (#fomo!) dat je de meest hilarische versie van deze avond mist! Waarom lacht je buurman zo hard? Waarom staat die cabaretier zich zo uit te sloven? En waarom zit jij als enige tussen de mensen om je heen, nog op dat ene kanaal? Je speelt een actieve rol bij hoe je de avond beleeft, want je mag zelf de onderwerpen aangeven waar de grappen over gaan én je kan voortdurend bepalen naar welk kanaal je op de koptelefoon luistert. De pret begint op het moment dat je het theater binnengaat en is pas over wanneer je met gloeiende oren en spierpijn van het lachen de afterparty verlaat.

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.