0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Rob de Nijs – Het is Mooi geweest

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Afscheidsconcert

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Na een indrukwekkende muzikale carrière van meer dan 60 jaar ziet het er naar uit dat het doek definitief gaat vallen voor de volgens velen meest pure zanger van de lage landen. Nadat vorig jaar de ziekte van Parkinson bij hem werd vastgesteld, mag het een wonder heten dat zijn stem hier zeker niet onder te lijden heeft. Zijn enorme muzikale drive en liefde voor het vak heeft hem zelfs nog uitgedaagd om in de herfst van zijn carrière een aantal schitterde nieuwe liedjes op te nemen. De mooiste daarvan zullen in zijn laatste theaterconcert ‘Het is Mooi geweest’ worden vertolkt. Alle grote hits en klassiekers zullen nog één keer de revue passeren. Voor jou nog een laatste kans om daarbij aanwezig te zijn zodat je zelf kunt vaststellen: ‘Het is Mooi geweest..”

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.