0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Queen The Music

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

The show must go on!

Bestel kaarten

In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie!

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire. Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken.

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.

Uiteraard komen alle grote hits voorbij. Deze show brengt je een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd!

Speeldata

juni 2020

 1. do 4 juni 2020 20:15 via theater
  Theater de Stoep, Spijkenisse
  Met special guest: Charly Luske
  Laatste kaarten
 2. vr 5 juni 2020 20:00
  Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
  Bestel kaarten

oktober 2020

 1. za 31 oktober 2020 20:00
  de Basiliek, Veenendaal
  Bestel kaarten