0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

#PERFECT - Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

Een theaterconcert met herkenbare verhalen van vrouwen van nu

Bestel kaarten

Kijk, het moederschap is prachtig. En het hebben van een fijne relatie ook. En als je dan ook nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Van een afstandje. Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen van een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het toch allemaal een beetje anders.

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel…  #PERFECT

Speeldata

december 2023

 1. do 7 december 2023 20:00
  Schouwburg Odeon, Zwolle
  Uitverkocht
 2. vr 8 december 2023 20:15 via theater
  Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
  Bestel kaarten
 3. zo 10 december 2023 15:00
  DeLaMar, Amsterdam
  Uitverkocht