0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Nieuw Podium Klassiek Almere

Nieuw Podium Klassiek Almere presenteert weer een reeks klassieke concerten door topmusici in verschillende locaties in en rondom Almere.

26 november 2023: Super Stars - Rachmaninov met Denis Shapovalov (cello) en Evelina Vorontsova (piano)
Join het NPKA voor een magische middag met cellist Denis Shapovalov - een "Brilliant talent!" volgens Mstislav Rostropovich. Shapovalov zal Rachmaninov's cello sonate uitvoeren en zijn eigen arrangementen van romances presenteren, samen met pianist Evelina Vorontsova. Een niet te missen muzikale reis die de ziel raakt en inspireert. Tickets nu beschikbaar!

6 december 2023: Talenten van het het Prinses Marianne Concour Voorburg
Het Huygens Festival is dé ultieme bestemming voor klassieke muziekliefhebbers in Leidschendam-Voorburg.Als kers op de taart organiseert het Huygens Festival elk jaar het sprankelende Prinses Marianne Concours. Dit concours is speciaal gericht op jeugdige ensembles die zich toeleggen op kamermuziek. Onlangs werden de winnaars van het Prinses Marianne Concours 2023 gekroond: winnaars 1e prijs- Job Honée en Ido Andeweg, virtuoze pianisten die met hun meesterlijke samenspel de jury wisten te betoveren en winnaars 2e prijs - Elizabeth Ruhadze (viool) en Sofiia Dorosh (piano).

17 december 2023: Kerstconcert Muziektalent Almere
Geniet van een betoverende avond vol muzikaal talent tijdens het jaarlijkse kerstconcert van Stichting Muziektalent Almere! Begeef je naar de prachtige Bonifatiuskerk in Almere en laat je verrassen door een gevarieerd programma, gepresenteerd door de jonge, opkomende muzikale sterren van Almere.

22 december 2024: violist Igor Ruhadze & Ensemble Violini Capricciosi en alle beroemde solisten
Ervaar de betovering van kerstmuziek tijdens de uitvoering van het wereldberoemde Händel's Messiah. Op 22 december brengt hij samen met ensemble Violini Capricciosi en alle beroemde solisten (zonder koor) - Lara Rieken (sopraan), Milena Haunhorst (mezzosopraan), Josua Bernbeck (bas) en Emanuel Tomljenovic (tenor) - een warm kerstgevoel in de Bonifatiuskerk in Almere. Laat je meevoeren door de prachtige uitvoering van Händel's Messiah, een meesterwerk dat je hart zal raken. Mis deze onvergetelijke kerstervaring niet. Koop nu je kaartjes!

Speeldata

december 2023

 1. zo 17 december 2023 17:00
  Sint Bonifatiuskerk, Almere
  Kerstconcert Muziektalent Almere
  Bestel kaarten
 2. vr 22 december 2023 19:30
  Sint Bonifatiuskerk, Almere
  G.F. Handel Messiah - Violist Igor Ruhadze & Ensemble Violini Capricciosi en alle beroemde solisten
  Bestel kaarten