0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

NACHTRAVEN

De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht.

NACHTRAVEN brengt de dansers van Ish Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van Corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact.

Exclusief in het Transformatorhuis van Westergas ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een Parijse nachtclub. Beleef van dichtbij een eclectische mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.   

Cast:
Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Arnold Put,  Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Helfred van der Veen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.

Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling

Mike den Ottolander, lichtontwerp

Stichting Orkestkeuken, realisatie

Speeldata

september 2020

  1. za 26 september 2020 19:30
    Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam
    Uitverkocht
  2. za 26 september 2020 21:30
    Transformatorhuis Westergas Amsterdam, Amsterdam
    Uitverkocht