0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Michael Pilarczyk - SCALA Theater

Rust in je hoofd

Bestel kaarten

Rust in je hoofd is een educatief theatercollege. In dit 90-minuten durende seminar geeft mindfulness-expert Michael Pilarczyk uitleg over de werking van onze gedachten, over bewustzijn en het omgaan met emoties. Juist in deze onrustige periode waarin veel mensen negatieve gedachten ervaren en last krijgen van psychische klanten, geeft Pilarczyk praktische tools om hiermee om te gaan. Hij stelt de deelnemers vele vragen, waarmee meer inzicht wordt verkregen in de eigen denkwijze. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit een meer bewuste staat van zijn positiever te denken en vervolgens ook zodanig te handelen in het dagelijks leven. Het resultaat is dat veel deelnemers al snel een hoger geluksgevoel ervaren, minder last hebben van negatieve gedachten en positiever in het leven gaan staan.

Michael Pilarczyk is auteur van de bestseller Master your mindset en is oprichter van Mastermind Academy en Meditation Moments.

Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Speeldata

april 2021

  1. zo 11 april 2021 16:00
    SCALA Theater, Utrecht
    Uitverkocht
  2. zo 11 april 2021 19:30
    SCALA Theater, Utrecht
    Bestel kaarten