0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Mastreechter Staar - Wie Sjoon oos Limburg is

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Sjevraoje gegarandeerd!

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Het beste van twee werelden! De mannen van de Mastreechter Staar trakteren je op geheel eigen wijze: voor de pauze hoort en zie je bekende maar ook minder bekende en toch verrassende werken uit opera, operette en musical. Na de pauze word je verrast met muziek, beelden en een sfeer die kenmerkend zijn voor de zuidelijkste provincie van ons land: de historie, het dialect, het bourgondische… alles komt aan bod. Eigenlijk hoef je dit jaar niet meer naar Limburg te komen, Limburg komt immers naar jou toe! En óók aan de inwendige mens wordt op een heel speciale manier gedacht!

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.