0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Leona Philippo & Dwight Dissels

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Hart & Soul

Verwacht

Leona en Dwight brengen samen een unieke show naar de Nederlandse theaters. Tijdens ‘Hart & Soul’ ervaar je een intieme muzikale beleving die je echt raakt en een boodschap uitdraagt. Een onvergetelijke avond vol Hart en Soul met deze twee rasartiesten!

De energieke en goedlachse Leona Philippo en de altijd positieve en warme Dwight Dissels, zijn beide voornamelijk bekend geworden door The Voice of Holland. Sinds hun deelname aan het programma hebben ze een enorme carrièreboost meegemaakt. Door hun krachten te bundelen in deze theatershow, met zowel solo nummers als in duo, halen ze het beste in elkaar naar boven.

Een spannend, uur durend theaterconcert gevuld met dé beste, herkenbare soul, disco- en popnummers; van Aretha Franklin tot André Hazes en van Diana Ross tot Justin Timberlake. Verwacht songs als ‘Endless Love’, ‘Natural Woman’, ‘Can’t stop the Feeling’ en het prachtige onlangs uitgebrachte nummer ‘Echte Nederlander’ van Dwight. Ze geven met hart en heel veel soul een avond om van te genieten en volledig op te gaan in deze prachtige, muzikale vertolking.

Speeldata

oktober 2020

 1. vr 16 oktober 2020 19:30
  Theater De Purmaryn, Purmerend
  Verwacht
 2. vr 16 oktober 2020 21:30
  Theater De Purmaryn, Purmerend
  Verwacht
 3. za 24 oktober 2020 20:15
  Theater de Kampanje, Den Helder
  Verwacht
 4. vr 30 oktober 2020 19:30
  Cultureel Centrum Jan van Besouw, Goirle
  Verwacht
 5. vr 30 oktober 2020 21:30
  Cultureel Centrum Jan van Besouw, Goirle
  Verwacht