0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Laïs – De Langste Nacht

Eindelijk is het zover: Laïs is terug! Na een release-pauze van meer dan 8 jaar, brengt Laïs een nieuwe plaat uit en gaan ze op tour. Deze theatertournee luidt een nieuw hoofdstuk in voor Jorunn en Nathalie, die voortaan als duo verdergaan. Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept. Zo staan ze niet alleen in de Vlaamse klei, maar ook in de wereld.

De twee dames worden voor deze nieuwe plaat bijgestaan door hun beide partners: Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. De twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen zo mee in een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en oriëntaalse klanken. Jorunn en Nathalie beloven zichzelf te blijven, te blijven verrassen en vijanden te bekeren.

Met zeer veel zin zijn beide koppels erin gevlogen en hebben een prachtige plaat gemaakt. Deze klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk. Ze worden op het podium bijgestaan door multi-instrumentaliste en zangeres Esther Lybeert (The Antler King, ex Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (Aurélia, ex Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas, ex Think of One). De versmelting van de muzikale werelden van deze topmuzikanten en volbloedzangeressen heeft niet meer uitleg nodig.

Speeldata

maart 2024

  1. vr 8 maart 2024 20:15
    TivoliVredenburg, Utrecht
    Bestel kaarten
  2. za 9 maart 2024 20:00
    De Kring Roosendaal, Roosendaal
    Bestel kaarten