0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Knock-Out

Een turboslapstickvoorstelling

Bestel kaarten

Na de internationale successen van Horror en Lebensraum, presenteert Jakop Ahlbom Company: Knock-Out. Deze fysieke comedy over hebzucht en gierigheid, geïnspireerd op de films van de Coen Brothers, Quintin Tarantino en Jackie Chan, is een coproductie met ISH Dance Collective en DeLaMar Theater.

De klungelige en ietwat naïeve Larry en zijn ontevreden echtgenote worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl ze wachten op het losgeld, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht, in een ultieme poging het geld veilig te stellen.

In Knock-Out buitelen fysieke scènes over elkaar heen, als in een rollercoaster. De voorstelling zit vol acrobatische trucs en visuele effecten. Alle fysieke grenzen worden opgerekt: mensen hangen te lang in de lucht, worden tegen muren geplet en uit elkaar getrokken en vechten daarna in volle vaart weer door. En dan is er ook nog een geheimzinnige cowboy met een gitaar, die de gebeurtenissen aan elkaar zingt.

Speeldata

december 2023

 1. do 28 december 2023 20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Bestel kaarten
 2. vr 29 december 2023 20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Bestel kaarten
 3. za 30 december 2023 20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Bestel kaarten