0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Johan Derksen presenteert:

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

The Sound of The Blues & Americana

Bestel kaarten

Op dit moment is de complete speellijst voor het nieuwe seizoen nog niet bekend, op onderstaande 2 data na. De verdere speellijst verwachten wij in de loop van juni. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Televisie orakel Johan Derksen komt dit seizoen, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Reed scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan en Reed voegt Derksen de volgende namen toe aan zijn internationale line-up:

Speeldata

oktober 2020

 1. wo 7 oktober 2020 20:15
  Het Speelhuis, Helmond
  Bestel kaarten

november 2020

 1. do 26 november 2020 20:15
  Kunstlinie Almere Flevoland, Almere
  Bestel kaarten

december 2020

 1. di 8 december 2020 20:00
  Cultureel Centrum Jan van Besouw, Goirle
  Bestel kaarten

april 2021

 1. wo 21 april 2021 20:15
  Theater De Lievekamp, Oss
  Bestel kaarten