0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Igone in Carré

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. geïnformeerd. Ook zijn wij nu in contact met de betreffende theaters en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure nemen wij wederom contact op met de kaartkopers.

Van pas de deux tot Chicago Jazz

Uitverkocht

Igone de Jongh staat met haar eigen dansgala in Koninklijk Theater Carré. Dit veelzijdige dansgala markeert haar zelfstandige carrière als ballerina. Speciaal voor dit gala stelt Igone een bijzonder repertoire samen met diverse (inter)nationale gasten uit de wereld van ballet, (moderne) dans en muziek.

Igone in Carré belooft een avond te worden die verrassend en veelzijdig is. Als ambassadeur van de dans kiest Igone ervoor om uniek materiaal te combineren met bijzondere samenwerkingen met mensen die haar inspireren. Zo zal ze enerzijds op het podium te zien zijn met haar oude danspartner Marijn Rademaker, maar anderzijds samen met Jan Kooijman, Wende en vriendin Chantal Janzen de variatie in de dans opzoeken. Deze ‘Igone-avond’ in Carré is bovenal een avond vol verrassingen.

Speeldata

juni 2020

  1. wo 10 juni 2020 20:00
    Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
    Uitverkocht
  2. do 11 juni 2020 20:00
    Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
    Uitverkocht