0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

I Sing Ed Sheeran

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Markants Zinderende Zomer

Meer info

I Sing Ed Sheeran is een one-man-tribute show. Jonny Smokes creëert met zijn loopstation en gitaren de sfeer en de sound zoals Ed Sheeran dat zelf doet.

Het coveren van Ed Sheeran one-man-performance lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met I Sing Ed Sheeran bewijst Jonny Smokes het tegenovergestelde. Hij speelt alle grote hits van Ed Sheeran; van Shape of you en I don’t care tot de klassiekers als A-team en Thinking out Loud.

Voorprogramma Angie Flare
Singer-songwriter Angie Flare uit Gemert laat met haar kleine lengte en afkomst, maar grote stem zien dat ‘great things come in small packages’.

Met deze boodschap schrijft Angie aanstekelijke country songs die je vleugels geven. In maart lanceerde ze haar debuut EP 'Footprints in the Sand', geïnspireerd door de stad Nashville en haar artiesten als Carrie Underwood en Luke Combs.

Speeldata

augustus 2020

  1. vr 21 augustus 2020 20:30
    Theater Markant, Uden
    Meer info