0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Handsome Poets

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Markants Zinderende Zomer

Bestel kaarten

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio & tv optredens en festivals later, maken de leden van The Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel. 

Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Na al die jaren staat dat tafeltje nog steeds centraal. Dat staat voor hun vriendschap, het delen van leed, geluk, succes, eten, drank, natuurlijk het schrijven van hun eigen liedjes én het spelen van liedjes van andere bands, al was het maar voor de lol. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020-2021 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van andere artiesten. 

Speeldata

september 2020

  1. za 5 september 2020 19:30
    Theater Markant, Uden
    Bestel kaarten