0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Frühlingszauber der Volksmusik

Spiel mir einer!

Bestel kaarten

Op 11 mei 2023 gaat het opnieuw gebeuren! We zetten de bloemetjes binnen tijdens de eerste editie van de “Spiel mir einer Frühlingszauber der Volksmusik”.

De ALLERBESTE artiesten uit de Volksmusik- en Schlagerwereld komen voor u optreden en we hebben een fantastisch programma voor u kunnen samenstellen.

Eindelijk komen de legendarische Goldrieder aus Osttirol naar ons land. We zijn ongelofelijk trots dat het gelukt is. Ze begonnen ooit onder de naam “Goldried Quintett” en behaalden successen over de gehele wereld. Bij ons waren ze nog nooit te gast, maar nu komen ze bij ons de lente vieren!

Uit het Zillertal komt een van de meest geboekte acts van dit moment. Mario K. is een entertainer pur sang en sinds een aantal jaren is hij definitief doorgebroken. Zijn jaarlijkse Mario K. Fest is altijd tot de laatste kaart uitverkocht en live hoort hij bij de “grote jongens” uit het Zillertal.

Wat dacht u van AlpenFever? De twee broers uit België zijn niet alleen bij onze zuiderburen mega populair , maar zeker in  het Zillertal zijn ze ondertussen wereldberoemd.

Tijdens het “Weihnachtsfest der Volksmusik” in 2019 was Melanie Payer de verrassing van de avond. Ze zong de sterren van de hemel (onder andere samen met de Stimmen der Berge) en ondertussen is ze in Oostenrijk gegroeid tot de top van de branche. Onlangs voerde ze de internationale hitlijsten in Oostenrijk aan met haar nieuwe single.

Dit bonte gloednieuwe programma van 'Spiel mir einer!', met absolute TOP artiesten zal voor iedereen een feest der herkenning zijn. Zoals u de grote shows van de Duitse televisie kent; DAT is de 'Frühlingszauber der Volksmusik'.  Een prachtig gala voor jong en oud!          

Speeldata

mei 2023

  1. do 11 mei 2023 20:00
    Schouwburg Amphion, Doetinchem
    Bestel kaarten