0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Femke Meines

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Markants Zinderende Zomer

Bestel kaarten

Naast covers zullen ook een aantal eigen tracks gespeeld worden waaronder de nieuwe single Dichterbij. Dit is de officiële soundtrack van de nieuwe film Engel naar het gelijknamige boek van Isa Hoes.

Over Femke Meines
In 2011 deed ze mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje Tik Tak Tik, maar kwalificeerde zich niet voor de finale. In 2012 probeerde ze het met het liedje Zomerzon, maar eenmaal bij de audities vroeg de jury of ze haar nummer Tik Tak Tik nog een keer wilde zingen en zo ging ze toch met het eerste liedje door.
Deze keer had ze wel succes en plaatste zich voor de finale. Uiteindelijk werd ze geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2012. Deze vond plaats op 1 december 2012 in de Heineken Music Hall. Ze won van MainStreet, Alessandro, Sterre en Melle. In de internationale finale in Amsterdam werd Meines 7e, met 69 punten. Op 8 maart 2013 werd haar volgende single, getiteld Dan kies ik voor jou, uitgebracht.

Speeldata

september 2020

  1. za 19 september 2020 15:30
    Theater Markant, Uden
    Bestel kaarten