0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Dutch Swing College Band - AIRPLAY

Openluchtconcert op het ss Rotterdam

Bestel kaarten

De Dutch Swing College Band geeft met ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten 3 openluchtconcerten op het dek van het stoomschip Rotterdam. 

Vanwege de Coronamaatregelen is er een beperkt publieksaantal mogelijk, dus wees er snel bij!

Voor elk concert wordt een jonge getalenteerde musicus uitgenodigd om met de DSCBand mee te spelen/zingen. 

Zondag 1 augustus - Pepijn Mouwen altsaxofoon, klarinet
Saxofonist Pepijn Mouwen (1999) is verslingerd aan jazzmuziek sinds hij als 12-jarige op het Breda Jazzfestival tijdens een workshop van Robert Veen voor het eerst jazz hoorde. Hij studeert sinds 2017 altsaxofoon en klarinet aan het Amsterdams conservatorium. Pepijn is winnaar van het Brielle Festival, Gentse Feesten en Jazz at the Castle Award, Breda. Improviseren op een sax is voor hem een feest.


Foto: Amanda Malia

Zondag 15 augustus - Maarten Combrink trombone
Maarten Combrink (2000) speelde vanaf jonge leeftijd trombone in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, het Dutch Jazz Collective, het Beets Meutgeert Jazz Orchestra en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, waarmee hij speelde in het Bimhuis, in Tivoli Vredenburg, op het North Sea Jazz Festival en het Grachtenfestival. 
Maarten studeert aan het Conservatorium van Amsterdam bij Bert Boeren, Ilja Reijngoud en Simon Rigter. In 2021 is Maarten geselecteerd als finalist in de ITA Carl Fontana Competition, die plaatsvindt in Georgia, USA. 

Foto: Pieter Kunnen

Zondag 29 augustus - Sham zang / Veerle van der Wal contrabas
De 15-jarige jazz-zangeres Sham uit Amsterdam was dé verrassing van The Voice Kids 2020 met haar swingende uitvoering van ‘The Lady is a Tramp’.

Met verschillende ensembles van de Jazzacademie van de Muziekschool Amsterdam heeft zij al opgetreden op verschillende podia zoals het North Sea Jazz Festival, Harlem Jazz en het Grachtenfestival. Haar Sham Septet was winnaar van de Amsterdamse muziekprijs in de categorie Pop/Jazz.

Contrabassiste Veerle van der Wal (15 jaar) begon op zesjarige leeftijd met basgitaar spelen bij Peter Bjørnild op de Muziekschool Amsterdam. Met de bigbands en ensembles van de Jazz Academy stond ze al op diverse muziekpodia. Veerle werd op haar twaalfde toegelaten tot het Junior Jazz College van het Conservatorium van Amsterdam. Speeldata

augustus 2021

 1. zo 1 augustus 2021 16:00
  ss Rotterdam, Rotterdam
  Meer info
 2. zo 15 augustus 2021 16:00
  ss Rotterdam, Rotterdam
  Laatste kaarten
 3. zo 29 augustus 2021 16:00
  ss Rotterdam, Rotterdam
  Bestel kaarten