0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Dominic Seldis

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Music, Maestro!

Bestel kaarten

Op dit moment is de complete speellijst voor het nieuwe seizoen nog niet bekend. Deze verwachten wij in de loop van juni. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic Seldis, Nederlands favoriete Engelsman, geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. Je krijgt zelfs vier Dominics voor de prijs van één. En wie weet ben jij de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn.
 
Music, Maestro! belooft een uniek muzikaal avontuur te worden, waarin de musici van wereldklasse zorgen voor hilariteit en ontroering. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment!

(Engelstalig programma)

Speeldata

juli 2020

 1. do 2 juli 2020 20:15
  Kunstlinie Almere Flevoland, Almere
  Bestel kaarten

februari 2021

 1. do 4 februari 2021 20:15
  Theater de Tamboer, Hoogeveen
  Laatste kaarten
 2. zo 7 februari 2021 20:15 via theater
  Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
  Bestel kaarten

april 2021

 1. za 3 april 2021 20:15
  TivoliVredenburg, Utrecht
  Bestel kaarten