0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

De Dutch Don't Dance Division

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Royal Ballet

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

België heeft z’n ‘Koninklijk Ballet van Vlaanderen’, Engeland, Denemarken en Zweden hun ‘Royal Ballet’, maar het Koninkrijk der Nederlanden heeft dat bezit niet. En dat terwijl onze ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje aan alle hoven van Europa bekend stond als een begenadigd danser en onze huidige Koninklijke familie fans van dans en ballet zijn.

De Dutch Don’t Dance Division heeft vaak voor Koningin/Prinses Beatrix en de huidige Koning & Koningin, Willem-Alexander en Maxima opgetreden. Het gezelschap brengt deze choreografieën opnieuw, naast nieuwe creaties en klassieke balletten die veelal bevolkt worden door prinsen, prinsessen, koningen & koninginnen. Een toegankelijke, gevarieerde avond met muziek van componisten als Tchaikovsky, Elgar, Strauss en Vivaldi naast Philip Glass, de Nederlandse componist Tonny Eyk en de soundtrack van Saturday Night Fever. Een avond vol Koninklijk Ballet!

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.