0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

De Boordradio LIVE

Geniet jij ook zo van De Boordradio, dé Formule 1-podcast van NU.nl? Dan hebben wij goed nieuws, want binnenkort staan de heren in het theater. Tijdens dit speciale event wordt er een live podcast opgenomen en kun je genieten van nog veel meer leuks.

De Boordradio LIVE
Op het event kun je verwachten wat je van De Boordradio gewend bent: de laatste ontwikkelingen binnen de koningsklasse van de autosport komen aan bod. Ook wordt het seizoen van Max Verstappen gedetailleerd doorgenomen. Dat doen we met Joost, Patrick, Bas en Ho-Pin in een setting waar ruimte is voor goede discussies, de nodige humor en vooral heel veel kennis om de rest van het seizoen mee door te komen. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor vragen uit het publiek

Voor beginners en ervaren volgers
Podcast De Boordradio is een Formule 1-podcast van NU.nl die zich onderscheidt met analyses, ervaringen vanaf het circuit en een goede dosis humor. Met de technische analyses van onder andere coureur Ho-Pin Tung word je in de podcast helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de sport. We praten niet alleen over wie er kan winnen, maar vooral over waarom iemand kan winnen. Waarom zijn de veranderingen aan de sidepods belangrijk, waarom is de topsnelheid van een auto goed of slecht en welk team ontwikkelt zich het best? De Boordradio is dé podcast waar je moet zijn om de sport als beginner of als ervaren volger beter te snappen.

Speeldata

november 2023

  1. ma 27 november 2023 20:00
    AFAS Theater Leusden, Leusden
    Bestel kaarten