0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Charkov City Opera & Ballet - De Notenkraker

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Deze verwachten wij in de loop van juni. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud keer op keer verovert. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski die live wordt uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen, het schitterende core de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magische kerstvoorstelling voor de hele familie. 

De Notenkraker vertelt het verhaal van het meisje Clara dat op kerstavond een notenkrakerpop ontvangt. ’s Avonds in haar dromen beleeft zij spannende avonturen met de Notenkraker die tot leven komt. Samen vechten zij tegen de gevreesde Muizenkoning. Wanneer de Notenkraker in een prins verandert, worden ze al snel verliefd. Samen dansen zij door Snoepgoedland en ontmoeten diens kleurrijke inwoners en de Suikerboonfee.

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.