0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

All Night Long

Live show to the Kings of Pop & Love: Michael Jackson & Lionel Richie

Stel je de perfecte avond uit voor; al dansend treed je de zaal binnen, waarna het spektakel gaat beginnen… All Night Long is een nieuwe live show ter ere aan de hits van Michael Jackson en Lionel Richie. Een spetterende combinatie van zang, dans en licht waarbij stilzitten geen optie is en je kan meezingen van de eerste noot tot het laatste refrein.

Niet eerder is in Nederland de muziek van deze twee legendes samengevoegd in één show. De vele hits vormen de kern van de show, uitgevoerd door ras artiesten die de show de juiste lading geven, aangesterkt met een prachtige dans- en lichtshow.

Zanger Milton Wijngaarde is bij het grote publiek bekend van de succesvolle ‘90 R&B formatie Romeo met de hits ‘Coming Home’ en ‘Secret Love’. Met zijn sound en ervaring krijg je een avond die je niet snel zult vergeten. De uptempo klassiekers als ‘Don’t Stop Till You Get Enough’ en ‘Working Day And Night’ van Michael Jackson en de prachtige ballads ‘Hello’ en ‘Say You Say Me’ van Lionel Richie zullen zorgen voor magie in de zaal. Uiteraard zullen ook de grote hits niet ontbreken.

De show wordt geheel op eigen wijze ten gehore gebracht waarbij de wortels van de liedjes het uitgangspunt zijn, aangevuld met opzwepende dansmoves en ritme & beats waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Verwacht geen aaneenschakeling aan 1 op 1 covers. Deze avond mixt jouw ‘90 idolen tot een avond All Night Long; Do You Remember?!

Duur voorstelling: 90 minuten

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.